Recharge.com schakelt Mopinion in om klantgerichte aanpak te optimaliseren

Recharge.com schakelt Mopinion in om klantgerichte aanpak te optimaliseren

Recharge.com verzamelt sinds kort klantfeedback via het Mopinion platform en heeft als doel de klantgerichte aanpak verder aan te scherpen en te optimaliseren.


Tegenwoordig zijn er miljoenen mensen wereldwijd die geen vaste bank hebben en dat betekent dat prepaid krediet belangrijk is voor het dagelijks leven van deze mensen.
Recharge.com is Nederlands bedrijf en onderdeel van de Creative Group. Dit bedrijf is gespecialiseerd in het opladen van prepaid krediet. Met als missie prepaid krediet wereldwijd simpel en toegankelijk maken staat Recharge.com voor een mooie uitdaging.

Op dit moment gebruiken zij online winkels om het krediet op te laden voor al hun gebruikers. Het uploaden van smartphonegegevens, gaming, entertainment of het opladen van prepaid geld producten. Recharge.com doet dit snel, veilig en simpel, zodat je als klant weer zo snel mogelijk verder kunt met waar je mee bezig was. Op deze manier zorgt Recharge.com voor een soepele online klantervaring.

Mopinion: Recharge.com partners up with Mopinion to strengthen its customer-first strategy - Feedback Form
Een feedbackformulier van hun website

Waarom koos Recharge.com voor Mopinion?

Al sinds het prille begin staat de klant centraal bij Recharge.com en door de kwaliteit van de ‘feedback loop’ te verbeteren kan deze strategie geoptimaliseerd worden. Door deze stap te maken, willen zij waardevolle feedback verzamelen en zo de ideale, online klantreis creëren. Nadat ze andere feedback aanbieders hadden bekeken, vonden zij dat Mopinion het best bij hun doel past en onze ondersteuning helpt hen nu de missie mogelijk te maken.

Met Mopinion hebben wij toegang tot real-time inzichten en kunnen we nauwkeurig meten hoe tevreden en gelukkig onze klanten zijn met onze diensten. Dankzij deze kennis voorzien wij onze teams van bruikbare inzichten. Hiermee kunnen we de online klantreis van het opladen van prepaid krediet verbeteren.

Angelo Tinella, Director of Customer Experience

We kijken uit naar een langdurige, succesvolle samenwerking met Recharge.com!


Klaar om Mopinion in actie te zien?

Wil je meer weten over hoe je feedback verzamelt en analyseert met onze feedback tool? Probeer het 14 dagen gratis! Op zoek naar wat meer persoonlijke begeleiding? Plan dan een online demo in met één van onze feedback specialisten.