Mopinion ‘Raspberry’ (Deel 2): Feedback Form Builder

Mopinion ‘Raspberry’ (Deel 2): Feedback Form Builder

Het is slechts nog anderhalve maand tot we Mopinion Raspberry lanceren, hoog tijd dus voor de volgende onthulling van de nieuwe user interface. In deze vijfdelige serie blogs lichten wij steeds een onderdeel van de software uit. Deze onderdelen zijn speciaal ontwikkeld door ons team om een nog soepelere user experience voor jou als gebruiker te creëren.


Ons vorige artikel, De introductie van Mopinion ‘Raspberry’ (Deel 1), ging over de nieuwe navigatie en de handige Quick View Sidebar, deze keer richten we ons op een ander belangrijk onderdeel van de interface, namelijk de Feedback Form Builder.

Mopinion: Unmasking Mopinion Raspberry (Part 2): Feedback Form Builder - Feedback Form Builder
Screenshot van onze video, ‘De onthulling van Mopinion Raspberry’

De vijfdelige Introductie reeks

In deze reeks blogs introduceren we de vijf belangrijkste onderdelen van Mopinion Raspberry, de nieuwe user interface. We lichten de voordelen en verbeteringen toe en natuurlijk lichten we alvast een tipje van de sluier op, zodat je weet wat je kunt verwachten.

  • De Navigatie
  • De Feedback Form Builder
  • De Feedback Inbox
  • Het Dashboard & Tekst Analyse
  • De Data Verkenner & Charts Builder

Laten we beginnen met de introductie van de Feedback Form Builder.


Introductie van de Feedback Form Builder

Mopinion heeft de feedback form builder volledig redesigned. Je kunt nu een live preview van je feedbackformulier zien, terwijl je deze aan het maken bent. Deze form builder is nu meer interactief en intuïtief, je hoeft nu minder vaak te klikken als je een feedbackformulier wilt maken, omdat het aantal menu’s is teruggebracht.

Daarnaast heeft de nieuwe feedback form builder:

  • Een ‘drag and drop’ editor (slepen en neerzetten) en hierdoor kun je makkelijk de volgorde van elementen als scores of soort vragen en hoe deze worden weergegeven aanpassen.
  • Een verbeterde interface voor het toevoegen van logica aan een feedbackformulier. Deze logica bepaalt welke vraag getoond wordt, naar aanleiding van het gegeven antwoord.
  • Switch snel tussen de verschillende soorten formulieren. Pas gemakkelijk de opmaak aan en verander de verschijningsvorm zonder de editor te hoeven verlaten.

inbox filter animation

Interactief en minder kliks…

Zoals je ziet zijn alle opties en elementen van de feedbackformulieren onveranderd gebleven. Het grote verschil met voorheen is dat je alles nu nog makkelijker kunt vinden en gebruiken. Boek dus met minder kliks en een live preview hetzelfde resultaat.

De komende weken zullen we nog meer nieuwe en verbeterde onderdelen van Mopinion Raspberry onthullen, dus blijf ons volgen!


We zijn op zoek naar beta testers!

[Alleen voor bestaande klanten]

Meld je hier aan als beta tester