schedules and templates for exports

Scheduled & Templates voor Exports zijn live!

Met een beetje hulp van jullie, onze klanten en jullie waardevolle feedback, weten we wat jullie nodig hebben en anders zouden willen zien in ons platform. Zo kunnen we de user experience blijven aanscherpen. Twee voorbeelden van dit aanscherpen zijn de verbeteringen in de export feature: de Schedules en Templates voor exports.


Welkom nieuwe en verbeterde export settings!

De ene keer lanceren we een compleet nieuwe feature, dit keer draait het om de verbetering van een bestaande feature. We vinden het belangrijk al jullie feedback in gedachten te houden als we onderzoek doen en een planning maken voor onze roadmap.

Via support, klantcontact en online feedbackformulieren hebben we feedback ontvangen over de export feature. Hierdoor kregen we inzicht in wat er aan deze feature verbeterd kon worden. Meer automatiseren zou het leven nog makkelijker maken.
En zo kwamen we op de nieuwe export settings. Met de nieuwe optie kun je een export inplannen en ontvang je deze automatisch wanneer je dat wilt. Ook is er een handige template toegevoegd, zodat je makkelijk data kunt exporteren met steeds dezelfde instellingen.

Maar dit is nog niet alles. Je kunt vanaf nu ook een ‘Quick’ template aanmaken, zodat je in slechts een paar klikken je data kunt exporteren.

GRATIS WHITEPAPER: DIGITALE CUSTOMER EXPERIENCE (CX) TRENDS VAN 2021

Geef vorm aan jouw digitale strategie met de laatste trends.

Wat houdt het in?

Door user feedback te verzamelen ontdekten we dat gebruikers steeds dezelfde gegevens moesten invullen. Dit is kost tijd en is niet nodig. Zo kwamen op het idee van de Scheduled exports en Export templates.

Naast deze fijne verbeteringen, kun je met de Quick export heel eenvoudig een export maken van de basisvelden van de feedback. Dit gebeurt gebaseerd op de huidige instellingen van je feedback inbox, erg handig voor als je snel feedback wil exporteren.

schedules and templates for exports

Met onze export feature kunnen klanten hun feedback data nog beter analyseren. Met Schedules en Templates voor exports is het makkelijker voor onze klanten om de juiste data op het juiste moment vanuit ons platform te exporteren.

Anwar Jebali, Hoofd van Development

Na de update van de verbeterde exports eerder dit jaar, was dit eigenlijk de meest logische vervolgstap om het Mopinion platform nog verder te optimaliseren. Deze features zijn allemaal toegankelijk voor onze gebruikers en de verschillende pakketten. Of je nu een technische achtergrond hebt, of juist niet, de export feature is gebruiksvriendelijk en maakt het makkelijk de verzamelde feedback te exporteren. Zo haal je alles uit je feedback.

Wil je weten hoe je feedback kunt exporteren? In onze Engelstalige kennisbank vind je hier alles over.

Klaar om Mopinion in actie te zien?

Wil je meer weten over hoe je feedback verzamelt en analyseert met onze feedback tool? Probeer het 14 dagen gratis! Op zoek naar wat meer persoonlijke begeleiding? Plan dan een online demo in met één van onze feedback specialisten.